Ürünler

Haberler

Ana Sayfa > Ürünler > Füme & Marine > Diğer Füme Ürünler

Leröy Alabalık Füme

 
Üretim Detayı Deniz alası etinin kılçık ve derisinin alınarak tuzlanması, tütsülenmesi, soğutulması ve porsiyonlanarak vakum ambalajlanması ile elde edilen bir üründür.
Ambalaj Değişken ağırlıklı, 250-300 g, 300-350 g, 350-400 g, 400-450 g
Raf Ömrü Taze 0ºC / +4ºC’de 30 gün
Donuk -18ºC’de 1 yıl
Koli Ağırlığı Değişken ağırlıklı, ≈ 15 kg
Koli Ambalajı Beyaz karton kutu, markalı
Etiket Bilgileri DENİZ ALASI FÜME
İçindekiler
Muhafaza derecesi
Besin Değerleri (100 g)
Üretim Parti No.
Üretim izin tarih ve no.
Üretim Tarihi / Son Kullanma Tarihi
Net Ağırlık

Ürün Kataloğumuz için tıklayın