Ana Sayfa > Ürünler > Füme & Marine > Diğer Füme Ürünler
Leröy Alabalık Füme
Üretim Detayı | Deniz alası etinin kılçık ve derisinin alınarak tuzlanması, tütsülenmesi, soğutulması ve porsiyonlanarak vakum ambalajlanması ile elde edilen bir üründür. | ||
---|---|---|---|
Ambalaj | Değişken ağırlıklı, 250-300 g, 300-350 g, 350-400 g, 400-450 g | ||
Raf Ömrü | Taze 0ºC / +4ºC’de 30 gün Donuk -18ºC’de 1 yıl |
||
Koli Ağırlığı | Değişken ağırlıklı, ≈ 15 kg | ||
Koli Ambalajı | Beyaz karton kutu, markalı | ||
Etiket Bilgileri | DENİZ ALASI FÜME İçindekiler Muhafaza derecesi Besin Değerleri (100 g) Üretim Parti No. Üretim izin tarih ve no. Üretim Tarihi / Son Kullanma Tarihi Net Ağırlık |